ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΟΔΑΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΑΓΑΚΗ

 Η Πλακεττα επεδοθη δια χειρος του Πρωην Νομαρχου Ρεθυμνης Καθηγητου Ανδρεα Αθηναιου

 Ο Συλλογος Κρητων "Αροδαμος" στο παραδοσιακο Κρητικο Ανταμωμα στο Κρητικο Κεντρο Ζορμπας, με τους Ηχους της Λυρας του Γιωργου Τζηκα και το Λαουτο και Τραγουδι του Μανωλη Μπεμπενη, και με τα Χορευτικα του Ομιλου ΚΡΗΤΑΓΕΝΕΙΣ, βραβευσε τον πρωην Προεδρο της Βουλης Γιαννη Τραγακη, υστερα απο αποφαση του Δ.Σ. υπογεγραμμενη απο την Προεδρο Ειρηνη Μαστορακη και την Γενικη Γραμματεα Α. Μυλωνακη

 Η Προεδρος του Επιμενουμε Ελλαδα Ντιντα Μανωλη - Κλειδη , παρουσιασε το εργο  του Γιαννη Τραγακη : 
Στη συνεχεια εκληθη ο Πρωην Νομαρχης Ρεθυμνου Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος να αναφερθει στην σημασια της Βραβευσης

"Υπαρχουν Ανθρωποι που ερχονται σε αυτο τον κοσμο για να "παρουν" και αλλοι που ερχονται για να δωσουν. Ο Γιαννης Τραγακης με την δημιουργικοτητα και την ανησυχια που του δινει το Κρητικο του αιμα, προσφερε στην Ελλαδα αλλα και στην ευρυτερη περιοχη του Πειραια."

Ακολουθως ο Καθ Ανδρεας Αθηναιος, με την ιδιαιτερη ιδιοτητα του ως Πρωην Νομαρχης Ρεθυμνου επεδωσε στον Προεδρο της Βουλης Γιαννη Τραγακη, την τιμητικη πλακεττα του Αροδαμου, ως αναγνωριση και επιβραβευση της προσφορας του.

 
  


Ο Γιαννης Τραγακης φανερα συγκινημενος, ευχαριστησε τον Συλλογο Κρητων ΑΡΟΔΑΜΟΣ και μιλησε απο καρδιας στους φιλους του που ειχαν ελθει για να τον τιμησουν και να γιορτασουν μαζι του.

















 Το Βαρυ Πυροβολικο της Κρητης (Κατω , Απο δεξια) Στελιος Παλασαρος πρ Προεδρος Κρητικης Εστιας, Μανωλης Πατερακης Προεδρος Ομοσπονδιας Κρητικων Σωματειων , Ζαχαριας Καμπουρακης πρ Αντιπροεδρος Παγκρητιου Ενωσεως, και οι κκ Ρενα Μαστορακη Προεδρος του Συλλογου Αροδαμος και Ντιντα Μανωλη-Κλειδη  Προεδρος του Επιμενουμε Ελλαδα.

Ο Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος με την αδελφη του, Επιχειρηματια Πετρελαικης Εταιρειας  Τζενη Μ
 Κατω : Οι Δυναμικες Κρητικοπουλες .................