ΑΓΡΙΛΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 : ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Κυριακη 28 Νοεμβριου 2010, Ημερα της Εθνικης Αντιστασεως. Ετελεσθη Δοξολογια στηνΜητροπoλη και ακολουθησε καταθεση Στεφανων στο Μνημειο του Αγνωστου Στρατιωτη. Μετα την καταθεση Στεφανου απο τον Προεδρο της Δημοκρατιας, Στεφανο στο Μνημειο του Αγνωστου Στρατιωτη κατεθεσε Ο Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος ως Προεδρος του Ιδρυματος Ελληνισμου και πρωην Νομαρχης, και ο Δικηγορος Διονυσης Γεωργ. Μπουλουκος εκ μερους της Ενωσης τεως Ελληνων Βουλευτων και Ευρωβουλευτων.

Το Ιδρυμα Ελληνισμου καταθετει στεφανι στο Μνημειο του Αγνωστου Στρατιωτη τιμωντας την Εθνικη Αντισταση.
ΣΣ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΕΦΑΝΙ... : Η Σημερινη Καταθεση Στεφανων ειναι και η Τελευταια που γινεται με το πρωτοκολλο της Νομαρχιας Αθηνων . Η Ελληνικη Νομαρχια μια τελεια μοναδα Περιφεειακης Διοικησης και Περιφερειακης Αναπτυξης καταργειται με την "Νεα Ταξη Πραγματων" και την αλωση που επιβαλλει σε Λαους και Εθνη αλλα και στην Ανθρωπινη ταυτοτητα.
Ο Προεδρος του Ιδρυματος Ελληνισμου Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος και αντιπροσωπειες των Ε.Δ. και των Σ.Α. στην τελετη Καταθεσης Στεφανων
Τα Σωματεια των αγωνιστων της Εθνικης Αντιστασης -μερικα απο αυτα- εκπροσωπουνται ακομα απο τους ιδιους τους Αγωνιστες, ενω αλλα απο απογονους τους που εχουν κλεισει στην καρδια τους την Ελλαδα.